Kvalificeringstester

TANK M2 har passerat 12 rigorösa kontrolltester baserade på MIL-STD-810H-standarden, Referensnummer ACSH22102607-R02. De kan fortfarande ge dig tillförlitligt och stabilt skydd oavsett i olika utomhusmiljöer som stränder, Gobi och berg. (För mer information om MIL-STD-810H-testning, vänligen se produktinformationssidan.)

5 ATM vattentäthet:TANK M2 har en vattentäthetsklassificering på 5 ATM (50 meters djup). Klassificeringen är baserad på standarden GB/T 30106-2013 och har testats av Kinas nationella horologiska kvalitetskontroll- och testcenter. Testrapportens nummer är DG1221202-58726E-SF.

IP69K skyddsnivån innebär att produkten är helt förseglad för att förhindra att damm kommer in i enheten, och den kan också kontinuerligt motstå påverkan från en vattenpelare vid en vattentemperatur på 80°C (176°F) och ett vattentryck på 100 bar i 2 minuter. Testrapportens nummer är DG1221202-58725E-SF.

Klockan är inte lämplig att bära i varm dusch, bastu eller professionell djupdykning, höga temperaturer kan skada tätmaterialen i klockan. Under vattensporter är det nödvändigt att undvika direkt påverkan av höghastighetsvattenflöde. Vattentätheten är inte permanent och kan minska över tid.

Denna produkt och dess funktioner är inte utformade för att vara en medicinteknisk enhet och är inte avsedda att förutsäga, diagnostisera, förebygga eller bota sjukdomar.

Smart Nap Tracking: TANK använder algoritmer från CyweeMotion för att stödja sömndetektering av djupsömn, lätt sömn, vakenhet och snabba ögonrörelser. Din smartklocka kanske inte detekterar eller spårar din sömn om du ligger ner, sitter, är stilla eller utför stillasittande aktiviteter som att skrolla genom din smartphone innan du går och lägger dig. Eller den kan spåra din sömn av misstag när den placeras på nattduksbordet.

All data tillhandahålls av interna laboratorier eller leverantörer och erhålls under specifika testförhållanden. På grund av realtidsförändringar i produktserier och produktionsförsörjningsfaktorer finns det ingen garanti för att innehållet och funktionerna som visas på denna sida kommer att förbli oförändrade permanent, och de kan ändras på grund av förändringar i upphovsrätt, kommersiella eller tekniska förhållanden. TANK kan modifiera ovanstående information, all produktdata hänvisas vänligen till den faktiska innehållet och egenskaperna hos produkten.